Connect with us

Campursari

Sumiati – Gelang Alit

Published

Sumiati – Gelang AlitWis kelakon semene lawase Isun yo riko kedani Semono sun imbangi Mulo riko kudangane ati Segoro yo ono pesisire Sun...
Sumber Video

Wis kelakon semene lawase
Isun yo riko kedani
Semono sun imbangi
Mulo riko kudangane ati

Segoro yo ono pesisire
Sun welas nono watese
Wedang kopi belung nongko
Raino bengi yo mung katon riko


Reff:

Yo wis kelendi maning
Saiki sewing sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dalane, eman…

Mandaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Ojo lali tumekane pati

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Sumiati – Gelang Alit" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments