Connect with us
Bossanova Java – Alun Alun NganjukPr: Lungo tak anti-anti, kapan nggonmu bali Mecake endahing wengi, kutho nganjuk iki.. Suwelir angin wates, nggugah kangene ati Opo...

Published

on

Pr:
Lungo tak anti-anti, kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi, kutho nganjuk iki..
Suwelir angin wates, nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni, kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senadyan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..


Lk:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan tho dhek, karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki..

reff :
Pr:
Lungo tak anti-anti, kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi, kutho nganjuk iki..
Suwelir angin wates, nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni, kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senadyan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan tho dhek, karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki..

Pr:
Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.