Connect with us

Published

on

Am E
Yen arep crito, Karo sopo..
E Am
Yen ora crito, ko tambah nelongso..

A Dm
Oh..
Soyo suwe, kok ngene rasane..
F G
Sedino – dino ko ngatoni wae..


Am E
Yen ora sambat, wes ra kuat..
Am
Arep njalok tulung, bingung leh ku nembung..

A Dm
Nganti sok kapan, biso ngendem iki..
F E Am
Kasmaran, kenyo kang ke pati – pati..

Reff:

Dm Am
Tindak tanduke, kalem ra di gawe..
F E
Larang eseme, gregetake..

Yo ben mung ngimpi, ora popo..
Yen ati iki, biso dadi lego..

Deweke teko lan kondo yen tresno..
Piya piye aku pasrah lan lilo..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.