Connect with us

Campursari

Chords, Didi Kempot – Prau Layar

Published

on

[Intro] C# D-F#m F#m D-C#
C# D-F#m F#m D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
G A F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
G A F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

F#m
Alon praune wis nengah
F#m G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
G F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
G A F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
F#m
Dene sesok esok
C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C# D-F#m F#m D-C#
C# D-F#m F#m D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
G A F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
G A F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto
F#m
Alon praune wis nengah
F#m G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
G F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
G A F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
F#m
Dene sesok esok
C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C# D-F#m F#m D-C#
C# D-F#m F#m D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
G A F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
G A F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

F#m
Alon praune wis nengah
F#m G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
G F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
G A F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
F#m
Dene sesok esok
C#
Tumandang nyambut gawe

[Outro] C# D G
C#

Advertisement
Comments