Connect with us

Published

on

Am


Es lilin mah eu-ceu

Am

Kalapa muda

Am

Dibantun mah eu-ceu

Am E

Ka Majalaya

E Am

Hapunteun mah eu-ceu

F Am

Abdi hapunteun

Am G F Am

Bilih aya ka lelepatan

Es lilin mah didorong-dorong

Dibantun mah dibantun ka Sukajadi

Abdi isin ceuceu samar kaduga

Sok sieun mah aduuh henteu ngajadi

Es lilin mah ceuceu buatan Bandung

Dicandakna geuningan ka Cipaganti

Abdi isin jungjunan duh bararingung

Sok inggis mah aduuh henteu ngajadi

Itu saha dunungan nu nungtun munding

Digantelan geuning ku saputangan

Itu saha dunungan ku ginding teuing

Sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan

Raosna mah geuningan kabina-bina

Abdi alim dunungan paduduaan

Sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah dunungan ngaitkeun cingcin

Ka kaler mah aduuh katojo bolat

Kamana mah dunungan ngaitkeun pikir

Sakieu mah aduuh panas hatena.

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.