Connect with us

Published

on

Upami ningali kembang
Kacipta manehna ngalangkang
Kapiraray pameunteu nu asri
Nu anggun manis
Kapiati geus titip na diri
Jiwa romantis

Upami ningali bulan
Kagambar manehna nembongan
Linuh rasa imutna sorana
Ngagupay heman
Ngagalindeng mungkusan hariring
Tembang kasmaran


Kamana-mana urang bareng (urang bareng)
Kamana-mana urang nyanding (urang nyanding)

Satujuan sahate saihwan sakatineung sakamelang
Salira mah ngundangan harepan natar asih anu manjang

Upami laksana tepung
Mamanis sumanding gumulung
Putih asih nu wening gumeling sajalan leumpang
Mapaesan carita balaka cinta nu urang

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.