Connect with us
Nurhana – Kusumaning AtiKusumaning ati Duh wong bagus kang tak anti Mung tekamu biso gawe Tentrem ning atiku Biyen nate janji Tak ugemi...
mm

Published

on

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi


Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo rak ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.