Connect with us

Published

on

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku


Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo rak ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo

Advertisement
Comments