Connect with us

Campursari

Nonik Aprilia – Jineman Glathik Glindhing Srampat Slendro 9

Published

Nonik Aprilia – Jineman Glathik Glindhing Srampat Slendro 9Singo tirto mongso jalmo Opo boyo wus pinesthi wakmami wus pinesthi wakmami Babo rogo ning sun romo Sadhengakno yen perako...
Sumber Video

Singo tirto mongso jalmo
Opo boyo wus pinesthi wakmami
wus pinesthi wakmami
Babo rogo ning sun romo
Sadhengakno yen perako boyo reno
Dasar nggegilanini ni ni wulu anggateli
Rawe rawe umpomo kembange rawe
Tarimakno karsane ywang widi
Mung taberi ri ri ri
lan nastiti ti ti ti
Iku marganipun romo
Nora suwe pangeran antuk usodo

..


Antuk doyo yo yo…wruhing roso so..
Roso mulyo tan kendih mungkareng
Karso lilo legowo
Suko ing Driyo tan no sawolo
Tan ono roso sumelang
Kang peteng ginawe padhang
Cinaketo ing wewenang
Sawenang wenang kang tulus
Sinendal kambeli rumesep telening ati
Manembah siang ratri
Sarono antuk aksami

..

Cahyo katri.. tri..tri..
wus nyawiji ji ji..
Sak kedheping netro tan lelono
Mbabar elar iro
Cumlorot pindho kartiko

..

Gebyar gebyar sri kumenyar
Kadyo kencono binabyar
Sadengah tumingal
Rumesep rasaning ati
Wadung jambe sruka cipto
Cumunduk sekar melati

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Nonik Aprilia – Jineman Glathik Glindhing Srampat Slendro 9" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments