Connect with us

Published

on

Singo tirto mongso jalmo
Opo boyo wus pinesthi wakmami
wus pinesthi wakmami
Babo rogo ning sun romo
Sadhengakno yen perako boyo reno
Dasar nggegilanini ni ni wulu anggateli
Rawe rawe umpomo kembange rawe
Tarimakno karsane ywang widi
Mung taberi ri ri ri
lan nastiti ti ti ti
Iku marganipun romo
Nora suwe pangeran antuk usodo

..


Antuk doyo yo yo…wruhing roso so..
Roso mulyo tan kendih mungkareng
Karso lilo legowo
Suko ing Driyo tan no sawolo
Tan ono roso sumelang
Kang peteng ginawe padhang
Cinaketo ing wewenang
Sawenang wenang kang tulus
Sinendal kambeli rumesep telening ati
Manembah siang ratri
Sarono antuk aksami

..

Cahyo katri.. tri..tri..
wus nyawiji ji ji..
Sak kedheping netro tan lelono
Mbabar elar iro
Cumlorot pindho kartiko

..

Gebyar gebyar sri kumenyar
Kadyo kencono binabyar
Sadengah tumingal
Rumesep rasaning ati
Wadung jambe sruka cipto
Cumunduk sekar melati

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.