Connect with us
Cak Diqin – MinggatSri, kapan kowe bali Kowe lungo ora pamit aku Jarene neng pasar, pamit tuku trasi Nganti saiki kowe durung bali...
mm

Published

on

Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku, atiku loro


reff :

Ndang balio.. Sri..
Ndang balio…o
Aku loro mikir kowe
Ono ning endi..

Ndang balio.. Sri..
Ndang balio.. o
Tego temen
Kowe minggat ninggal aku

Yen pancene Sri
Kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

ref :
kembali ke atas ………….

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.