Nella Kharisma – Kelingan Mantan | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 129 Votes Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Cipt: NDX A.K.A) Lirik Asli dari NDX A.K.A [Intro] C G Am Em F G...
Nella Kharisma – Kelingan MantanNella Kharisma - Kelingan Mantan (Cipt: NDX A.K.A) Lirik Asli dari NDX A.K.A [Intro] C G Am Em F G...thumbnail text
Genre Campursari Dll.

Nella Kharisma – Kelingan Mantan

Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt: NDX A.K.A)

Lirik Asli dari NDX A.K.A

[Intro] C G Am Em
F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe

C
pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
kelingan awale kita ketemu di sana
Em
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F G
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C Am
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm G
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

More:   Pendhoza - Bojo Galak (Parodi)

C
dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
G
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
aku bingung kudu nggoleki sliramu ning ngendi

F G
yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C Am
walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm G
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
C
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

More:   Dhimas Tedjo & Uut Salsabila - Tiwul Gunungkidul

C G
mas pangapurane kanggo awakku
Am Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
F G C Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C G
mas pangapurane kanggo awakku
Am Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
F G C Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati

Sumber: Samudra Record

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top