Connect with us

Genre Dangdut

Reny Farida – Cemeng Manggis

Published

on

Manise yo manise,
Wong cemenge koyo manggis
Disawang sing mboseni,
Kenal pisan yo ngangeni

Lancinge podo ngelamun,
Kang dilamun membat mayun
Gregeten arep methik,
Kang dikarep nguweni unyik


reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement