Connect with us
Lirik, Gita Selviana - Embun Lirik, Gita Selviana - Embun

Genre Campursari

Lirik, Gita Selviana – Embun

Prasasat tetese embun Kang nelesi rambutku iki Adem ayem tak roso Gonmu teko gowo roso tresno Prasasat cahyaning bulan Kang...