Campursari

Cakepan, Dhalang Darno – Podang Kuning (Cover By Yanik Megawati)

Published

on

Sumber Video

Isuk awan ning omah wis ora krasan
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku golehi
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang
Kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindek soko kadoan
Sarwo ngoceh dewek’e ngalih pencok’an

Welah kae tak jaluk mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwek’e

Ora bakal atiku pengiwang liyan
Yen si Podang handudut ati kepranan
Ora mendo hatiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute bedo

Eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang
Kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindek soko kadoan
Sarwo ngoceh dewek’e ngalih pencok’an

Welah kae tak jaluk mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwek’e

Ora bakal hatiku pengiwang liyan
Yen si Podang handudut hati kepranan
Ora mendo hatiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute bedo

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Cakepan, Dhalang Darno – Podang Kuning (Cover By Yanik Megawati)" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement