Campursari

Chords, Ndarboy Genk & Denny Caknan – Rungokno Aku

Published

on

Sumber Video
Intro: Bb D# 

 F            Bb
aku jengkel karo.. kowe..
             D#         F
opo opo mbok putusi.. dhewe..
      D#             Dm
madhep aku.. rungokno aku..
       Cm                     F
aku ra mung konco ngentekke.. wektu..

             D#
aku nelongso yen kowe nangis yank..
  D#m                      Dm
padahal aku ra ning ngendi endi..
     Gm                  Cm
mung cara pemikiranmu kleru..
  F                        Bb    Bb7
kabeh omongan mbok lebokne atimu..

              D#
aku ra pengen kowe sedih yank..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                   Cm
hubungan ojo di gawe pelik..
   F                     Bb
percoyo aku ra ketang sak itik..

Reff:
  -Bb7       D#
 siji sijine kowe..
 D#m              Dm
  sumpah ra ono liyane..
 Gm           Cm
  ambruk cagakku..
              D#         F
 nuruti kabeh angen-angenmu..

             D#
 opo opo kok aku..
 D#m              Dm
  kabeh mbok tibakke neng aku..
 Gm         Cm
  senajan dalan ra alus..
      F                  Bb
 sing penting aku wani terus..

Music: Gm..Dm..D#..Bb.. | Cm..Gm F D#..F..Bb..

              D#
aku ra pengen kowe sedih yank..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                   Cm
hubungan ojo di gawe pelik..
   F                     Bb
percoyo aku ra ketang sak itik..

Reff:
             D#
 siji sijine kowe..
 D#m              Dm
  sumpah ra ono liyane..
 Gm           Cm
  ambruk cagakku..
              D#         F
 nuruti kabeh angen-angenmu..

             D#
 opo opo kok aku..
 D#m              Dm
  kabeh mung tibakke ning aku..
 Gm         Cm
  senajan dalan ra alus..
      F                  Bb
 sing penting aku wani terus..

          Gm       Dm
 sugeng ndalu widodari..
       D#           Bb
 ojo nangis tibo mburi..
        Gm          Dm
 kartoyono medhot janji..
          D#          F     Bb
 rungokno aku sing nduwe.. ati..

          Gm       Dm
 sugeng ndalu widodari..
       D#           Bb
 ojo nangis tibo mburi..
        Gm          Dm
 kartoyono medhot janji..
          D#          F     Bb
 rungokno aku sing nduwe.. ati..
          D#          F     Bb-Bb
 rungokno aku sing nduwe.. ati..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Chords, Ndarboy Genk & Denny Caknan – Rungokno Aku" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement