Campursari

Chords, Alindra Musik – Iso Tanpo Kowe

Published

on

Sumber Video
Intro: A D E A..

             D
ademe wengi iki..
E                      A
 elingke sumpah lan janji..
     G#m           F#m
sing wis buk blenjani
              Bm
karo kowe cah ayu..
                E
sing wes gawe tatu..
              A
teko ning uripku..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo mbok tinggalno..
                 A
kowe milih wong liyo..

Reff:
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas kowe susah ati..
             Bm
 saiki wis bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktikke..
                Bm
 dongaku nggo kowe.
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo kowe..

Music: D E C#m F#m | Bm E A..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
kowe milih wong liyo..

Reff:
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas kowe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 kowe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktikke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas kowe susah ati..
             Bm
 saiki wis bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktikke..
                Bm
 dongaku nggo kowe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo kowe..

 F#m          Bm
  tutukno lakumu..
              E
 rasah mikir aku..
                  A   D-C#m-Bm-A
 mergo aku wis ra tatu..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Chords, Alindra Musik – Iso Tanpo Kowe" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement