Campursari

Chords, Ngatmombilung – Pingal

Published

on

Sumber Video
Intro: C D Bm E | Am..D..G..

G                              C
piye.. sing njelaske karo wong tuwo..
D                     G  
 wis nglakoni tekan semene..
D/F#  E                    Am
nek akhire bakal bubar pisahan..
       D                     G
kowe kegudo tresno karo wong liyo..

   G                          C
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
D                      G
 nglakoni tresno tekan tuwo..
 D/F#  E                     Am
ora ngeliyo mung aku ning atimu..
          D                  G
nanging saiki atimu ono wong liyo..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E      Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G
bengi tak tangisi..

Reff:
                 C              D
 mung biso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Bm
 kowe tak boncengke..
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am                D
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                G  G7
 dikekep wong liyo..

                C              D
 opo kowe ra kroso.. abote atiku..
          Bm
 kudu kelangan..
                            E
 wong sing paling tak tresnani..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
               G
 nek ra mbok dulang..

Music: C D Em..| C D G..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E      Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G  G7
bengi tak tangisi..

Reff:
                 C              D
 mung biso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Bm
 kowe tak boncengke..
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am                D
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                G  G7
 dikekep wong liyo..

                C              D
 opo kowe ra kroso.. abote atiku..
          Bm
 kudu kelangan..
                            E
 wong sing paling tak tresnani..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Chords, Ngatmombilung – Pingal" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement