Dangdut

Chords, Safira Inema – Dada Sayang

Published

on

Sumber Video
Intro: Bm  Em  G F# Bm F# | Bm  Em  G F# Bm F#

Bm
 rasane koyo ngene..
      A      D
yen lagi nandang kahanan..
      G          A
tak kuat-kuatne ati..
            D
nadyan loro tenan
        Em            A         D
sing di karepne.. selawase sesandingan
     Em       A           Bm     F#
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Bm
 yen pancen mung semene..
    A         D
tresnomu kanggo awakku..
      G          A
yo wis kudu tak lilakne..
              D            Em
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo..
    Em             F#m   Bm   F#
aku sadar.. wis ra ono artine..

Chorus:

           Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wis ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

Interlude: Bm  Em  A  D | G  Bm  G F# Bm  F#

Bm
 yen pancen mung semene..
    A         D
tresnomu kanggo awakku..
      G          A
yowis kudu tak lilakne..
              D            Em
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo..
    Em             F#m   Bm   F#
aku sadar.. wes ra ono artine..

Chorus:

           Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wes ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wis ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

Outro: F# Bm..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu "Chords, Safira Inema – Dada Sayang" adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement