Campursari

Chords, Ndarboy Genk – Lintang Sewengi

Published

on

Sumber Video
Intro: A B E B/D# C#m B | F#m B..

E                 -B/D# C#m -B
yen ono salah ning uripku..
A           B        E
kulo nyuwun pangapuramu..
G# 
aku sih pingin lanjut
  C#m         B
senajan wis kebacut
    F#m                B
tak akoni.. aku sing luput..


Interlude: F#m B


E       -B/D#    C#m -B
udan, udano sing gedhe..
A          B       E
gelintirno eluhku iki..
G#           C#m            B
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        F#m         B       E
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..


Reff:
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D#    C#m
 mung ngeridu ati..
                   F#m
 tresno mung sak kedep mata..
   B                 E       E7
 kowe.. teko amung dadi goda

             A
 gebyar netramu..
                    B
 mung pandelengan semu..
            E
 ngluluhke atiku..
    G#m       C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m    B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (E)
 cukup sewengi wae..


Music: E G# C#m D | C G Am B E


  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuwan..
            E
mergo salah dalan..


Reff:
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D#    C#m
 mung ngreridu ati..
                 F#m
 tresno mung sak kedep mata..
   B                 E      E7
 kowe.. teko amung dadi goda..

             A
 gebyar netromu..
                    B
 mung pandelengan semu..
              E
 ngluluhke atiku..
   G#m     C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m    B
 aku lan kowe.. cukup.. 
               E B/D# C#m
 cukup sewengi wae..
 B       F#m       B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (F#m)
 cukup sewengi wae..

Outro: F#m G#m A    B      E 

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement