Campursari

Chords, Vicky Prasetyo – Lemah Teles

Published

on

Sumber Video
Intro: D A/C# Bm B | Em B Gm A

  D      A/C#     Bm
jujur.. ati iki loro..
  G             A         D
durung iso.. nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
        Em
maleh dadi awu ireng..
        A
di obong karo kahanan..

D          A/C#        Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G          A           D
 ngrasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus:
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A             D
Gusti sing.. bakal mbales..

Interlude: D A Bm F#m | G F#m Em Gm | G  F#m Bm | Em  A..

  D      A/C#     Bm
jujur.. ati iki loro..
  G             A         D
durung iso.. nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
        Em
maleh dadi awu ireng..
         A
di obong karo kahanan..

D          A/C#        Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G          A           D
 ngrasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus:
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A               D   A
Gusti sing.. bakal mbales..

        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A             D
Gusti sing.. bakal mbales..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement