Campursari

Chords, TTM Akustik & Putri Andien – Cerito Loro

Published

on

Sumber Video
Intro: E B/D# C#m B | A G#m F#m B E..

    E      B/D#     C#m C#
tak tembangke lagu iki
          F#m
kanggo sliramu sing paling 
          B
tak tresnani..
  G#m      G#         C#m
getun ati iki, aku ra nepati janji
      F#m
aku lungo tanpo kondho
        B             ..G A
mergo kedanan wong liyo..

=====

  D             A/C#     Bm B
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Em                    A
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-G         F#m     F#
 segampang iki caramu
      Bm
mupus roso trenoku
       Em
aku ra bakal lali
        A                     D
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..



       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                 A
tak akoni pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..


Reff:

                   G
 seng gede pangapuramu
                  A
 lungaku ninggal tatu
                D
 wes gawe loro atimu..

====

                   G
 aku ra butuh tresnomu
                    A
 kabeh kuwi mung palsu
                      D
 tak buang roso tresnoku
        A/C#    Bm
 korban janji manismu

=====
                   Em
 tak jaluk pengertianmu
             A
 ojo dadi loromu
                   D
 tulung ngapuranen aku..

=====

                G
 ati iki dudu dolanan
              A
 dudu pelampiasan
                      D
 senajan uripku pas-pasan
     A/C#    Bm
 aku wani kelangan
               Em
 ora perlu tok getuni
              A
 cerito loro iki
                 D
 ora bakal tak baleni..


Music: G A F#m Bm | G A D..


       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                     A
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..


Reff:

                   G
 seng gede pangapuramu
                  A
 lungaku ninggal tatu
                D
 wes gawe loro atimu..

=====

                   G
 aku ra butuh tresnomu
                    A
 kabeh kuwi mung palsu
                      D
 tak buang roso tresnoku
        A/C#    Bm
 korban janji manismu

=====
                   Em
 tak jaluk pengertianmu
             A
 ojo dadi loromu
                   D
 tulung ngapuranen aku..

=====

                G
 ati iki dudu dolanan
              A
 dudu pelampiasan
                      D
 senajan uripku pas pasan
     A/C#    Bm
 aku wani kelangan
               Em
 ora perlu kok getuni
              A
 cerito loro iki
                 D
 ora bakal tak baleni..

               Em
 ora perlu tok getuni
              A
 cerito loro iki
                 G   Gm A D..
 ora bakal tak baleni..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement