Campursari

Chords, Didi Kempot – Sewu Siji

Published

on

Sumber Video
Intro: C Em  F  C G | C  Em  F Dm G..

     C                 Em
aduh romo.. ibu ngapuranen aku..
    F               C
yen ono salah lan luputku..
Dm                  Em       Am
tak rumangsani aku nduweni dosa..
       F      Dm             G
nganti saiki isih kroso neng dodho..

       C                    Em
rino wengi.. ra lali tansah dedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuwoso
  Dm                  Em          Am
mugi enggal entuk.. paring pangapuro..
       F         G         C
urip tentrem ayem ugo kanthi mulyo..

Interlude: Dm G C

Chorus:

        C         F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuwo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing wani..
       C          F              C
ngendi ono anak lali marang wong tuwo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing lali..

F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuwo..
Dm               G
wong kang tuhu suci
         C
gedhe ganjarane..

=====

     C                 Em
aduh romo.. ibu ngapuranen aku..
    F               C
yen ono salah lan luputku..
Dm                  Em       Am
tak rumangsani aku nduweni dosa..
       F      Dm             G
nganti saiki isih kroso neng dodho..

       C                    Em
rino wengi.. ra lali tansah dedongo
  F                  C
memuji marang kang kuwoso
  Dm                  Em          Am
mugi enggal entuk.. paring pangapuro..
       F         G         C
urip tentrem ayem ugo kanthi mulyo..


Interlude: Dm G C

Chorus:

        C         F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuwo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing wani..
       C          F              C
ngendi ono anak lali marang wong tuwo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing lali..

  F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuwo..
Dm               G
wong kang tuhu suci
         C
gedhe ganjarane..

F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuwo..
Dm               G
wong kang tuhu suci
      C
gedhe ganjarane..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement