Campursari

Lirik, Nurhana – Keno Godho (Cover By Putri)

Published

on

Sumber Video

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setiyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah angimbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Hamung diko papujanku

Reff:

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayune sesami
Anggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng dedet rasane atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kondur mung layangmu
Ora liyo keno godho

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement