Campursari

Chords, Dhimas Tedjo – Stasiun Tugu Versi Gedruk

Published

on

Sumber Video
Intro: C#m C#m C# F#m | A C#m G# C#m..

    G#      C#m
ing wengi.. iku..
      C#m   C#       F#m
nalikane.. aku pisan ketemu..
A                   C#m
tak untapake.. sliramu pamit aku
     D#               G#
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         C#m
sepineng ati..
      C#m      C#      F#m
nalikane.. ing wengi kuwi..
A               C#m
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
G#                C#m
duh sliramu kapan bali..

Chorus:
           C#m
kusumaning ati
      C#m             B
amung dungo lan amung pamuji..
F#m                   C#m
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
D#                 G#
sepineng roso ati iki..

         C#m
stasiun tugu..
     C#m    C#         F#m
sing dadi.. seksi kang bisu..
A                C#m
mugo mugo.. sliramu eling aku
G#                 C#m
kapan kondurmu tak tunggu..

Interlude: G# C#m C#m C# F#m | A C#m G# C#m..

            C#m
ing wengi.. iku..
    C#m     C#       F#m
nalikane.. aku pisan ketemu..
A                   C#m
tak untapake.. sliramu pamit aku
     D#               G#
pamitmu.. bali neng kuthomu..

         C#m
sepineng ati..
      C#m      C#    F#m
nalikane.. ing wengi kuwi..
A               C#m
ora ngiro.. tumetes eluh ning pipi
G#                C#m
duh sliramu kapan bali..

Chorus:
           C#m
kusumaning ati
      C#m             B
amung dungo lan amung pamuji..
F#m                   C#m
kutho ngayogya.. kang tansah ngancani
D#                 G#
sepineng roso ati iki..

         C#m
stasiun tugu..
     C#m    C#         F#m
sing dadi.. seksi kang bisu..
A                C#m
mugo mugo.. sliramu eling aku
G#                 C#m
kapan kondurmu tak tunggu..

Outro: F#m G# C#m..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement