Campursari

Chords, Afid Permata – Tembang Kangen (Cover By Bella Nadinda – Versi Jathilan)

Published

on

Sumber Video

Intro : C#m E C#m E |  C#m D E C#m

C#m
wayah wengi udan gerimis
E
ra uwis-uwis
C#m
banyu kang tumetes
E
dadi saksi nggonku nangis
E
wong sing tak tresnani
D
tego ninggalake aku
D
suwung jeroning uripku
E
yen ora ono sliramu

C#m
sumilire angin tansah
E
ndudut kalbu
C#m
roso kang tak empet
E
agawe loro dhodhoku
E
liwat tembang kangen
D
mugo biso dadi tombo
D
tombo kangen iki
C#m
nandhang wuyung rino wengi

Interlude: C#m E C#m E C#m

C#m
liwat tembang kangen
E
aku titip tresno
E
Opo pancen sliramu,
C#m
uwis ora kroso

C#m
liwat tembang kangen
E
aku titip sayang
E
tresnaku mring sliramu,
C#m
ora biso ilang

C#m
opo lali opo pancen
E
wis ra ngerti
C#m
sak tenane aku
E
mung tansah setyo ngenteni
D
ngenteni baline endah manise esemmu
D
liwat tembang kangen
C#m
iki wujud katresnanku

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement