Campursari

Chords, Woro Widowati – Angin Wengi

Published

on

Sumber Video
Intro: G Bm C D | Em Bm C D

G               Bm
 kroso sepi.. roso neng atiku..
C                 Bm
 urip dewe neng kene tanpo tresnamu..
C                   G       Em
 pirang sasi suwene ora ketemu..
Am                  D
 ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu..

G                 Bm
 koyo ngene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entuk jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff:

   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Music: Em C D | G C D | G C D  | C  G  Em A D

G                 Bm
 koyo ngene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entuk jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff:
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Music: Em C D | G C D | G C D | C  G  Em A D

G                 Bm
 koyo ngene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entuk jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..
   Am         D      (G)
 kangen.. ngenteni tekane..

Outro: G C D | G

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement