Dangdut

Chords, Intan Rahma – Wegah Kelangan (Cover By Esa Risty)

Published

on

Sumber Video
Intro: D#m  G#  C#  F# | D#m  G#  G#

D#m                     G#
..rungokno jerit, atiku iki
C#                            F#
..seng bingung noto roso ning ati
      D#m
pengenku kowe ngerti..
         G#
seng tak pikir saiki..

D#m                     G#
..tulung kowe ojo salah tompo
C#                      F#
..ojo mbok piker aku ngeliyo
      D#m
kabeh iki kahanan
    G#               A#m
ra iso neruske katresnan..

Reff:

 A#m                D#m
 ..jujur aku iseh sayang 
            G#
 wegah kelangan
                         C#
 mergo tresno wes tak patri 
             F#
 ning njero ati
                     D#m
 nangeng arep piye meneh
           G#
 iki wes kahanan
          C#
 kudu pisahan..

 A#                  D#m
 ..njalukku kowe ojo nangis 
            G#
 mergo lungaku
                    C#
 mungkin iki wes ginaris 
              F#
 dudu penjalukku
                D#m
 nglungani sliramu 
        G#            C#
 abot rasane.. pangapurane..

D#m                          G#
..ora ono niat ku ngelarani atimu
                                C#
rungokno aku senajano aku sing kleru
                               F#
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   D#m
yo mung kanggo awakmu
               D#m
cukup pisan iki kowe loro ati
G#
..ora tak baleni 
               A#m 
anggonku nglarani..aaa..

Reff:

 A#m                D#m
 ..jujur aku iseh sayang 
            G#
 wegah kelangan
                         C#
 mergo tresno wes tak patri 
             F#
 ning njero ati
                     D#m
 nangeng arep piye meneh
           G#
 iki wes kahanan
          C#
 kudu pisahan..

 A#                  D#m
 ..njalukku kowe ojo nangis 
            G#
 mergo lungaku
                    C#
 mungkin iki wes ginaris 
              F#
 dudu penjalukku
                D#m
 nglungani sliramu 
        G#            C#
 abot rasane.. pangapurane..

D#m                    G#
..mung kependem, roso tresno
     C#                     F#
bebarengan, ora bakal dadi nyoto
D#m                    A#m
..pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F#                F
nangeng wong tuaku ora setuju uuu...

Reff:

 A#m                D#m
 ..jujur aku iseh sayang 
            G#
 wegah kelangan
                         C#
 mergo tresno wes tak patri 
             F#
 ning njero ati
                     D#m
 nangeng arep piye meneh
           G#
 iki wes kahanan
          C#
 kudu pisahan..

 A#                  D#m
 ..njalukku kowe ojo nangis 
            G#
 mergo lungaku
                    C#
 mungkin iki wes ginaris 
              F#
 dudu penjalukku
                D#m
 nglungani sliramu 
        G#            C#
 abot rasane.. pangapurane..

Outro : C#

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement