Dangdut

Chords, Happy Asmara – Mandek Nangis

Published

on

Sumber Video
Em           C
 banyu moto.. uwis asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwis gugur..
G             D        Am
 krono kowe.. uwis mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

Intro: Em C G D | Em C G D | Am C D Em

Em           C
pingin tak lalekke..
  D           G
kenangan ro kowe..
  C           D         G
nanging.. kok angel rasane..

 Am        Em
aku kudu piye..
       Am          Em
carane ninggalke kowe..
    C                     B
opo saking gedhene.. katresnanku.. huoo..

Em       C          D         G
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Am       D           G
supoyo moto iki biso mandhek nangis..
  Am     Em            Am          Em
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

Chorus:
Em           C
 banyu moto.. uwis asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwis gugur..
G             D        Am
 krono kowe.. uwis mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

Intro: Em C G D | Em C G D | Am C D Em

Em       C          D         G
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Am       D           G
supoyo moto iki biso mandek nangis..
  Am     Em            Am          Em
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

Chorus:
Em           C
 banyu moto.. uwis asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwis gugur..
G             D        Am
 krono kowe.. uwis mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

Em           C
 banyu moto.. uwis asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwis gugur..
G             D        Am
 krono kowe.. uwis mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

        C          D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..
        C          D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement