Campursari

Chords, Didi Kempot – Lilo (Cover By Lala Atila)

Published

on

Sumber Video
Intro: Cm  Fm A#  D# | Cm  Fm G  Cm

Cm       G     Cm
 opo wis ora kelingan
       Fm                  G
sumpah janjimu mung marang aku..
Fm                     G
 sineksen lintang rembulan
    G#                      G
jarene tresnamu mung kanggo aku..

           G          Cm
wis nganti telung ketigo..
           Fm            G
nanging sliramu ra kirim warto
Fm                G
 banjur saiki wis teko..
       G#      G              Cm
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

Chorus:

       C      Fm
ora nyono ora ngiro..
       A#              D#
kowe medhot.. taline asmoro..
G#                   G
 tresnaku kang tulus suci..
        G      G#             Cm
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

       C         Fm
opo pancen wis nasibku..
     A#              D#
kudu pisahan karo sliramu..
G#                    G
 nanging abot jroning ati..
       G             Cm
mergo aku ra melu nduweni..

Cm     G          Cm
 lilo atiku wis lilo..
       Fm               G 
nadyan batinku keloro-loro..
Fm                  G
 nanging aku ra kuwowo..
      G#    G       Cm
mergo atiku kebacut tresno..

Intro: Cm  Fm A#  D# | Cm  Fm G  Cm

Cm       G     Cm
 opo wis ora kelingan
       Fm                  G
sumpah janjimu mung marang aku..
Fm                     G
 sineksen lintang rembulan
    G#                      G
jarene tresnamu mung kanggo aku..

           G          Cm
wis nganti telung ketigo..
           Fm            G
nanging sliramu ra kirim warto
Fm                G
 banjur saiki wis teko..
       G#      G              Cm
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

Chorus:
       C      Fm
ora nyono ora ngiro..
       A#              D#
kowe medhot.. taline asmoro..
G#                   G
 tresnaku kang tulus suci..
        G      G#             Cm
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

       C         Fm
opo pancen wis nasibku..
     A#              D#
kudu pisahan karo sliramu..
G#                    G
 nanging abot jroning ati..
       G             Cm
mergo aku ra melu nduweni..

Cm     G          Cm
 lilo atiku wis lilo..
       Fm               G 
nadyan batinku keloro-loro..
Fm                  G
 nanging aku ra kuwowo..
      G#    G       Cm
mergo atiku kebacut tresno..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement