Campursari

Chords, Didi Kempot – Cidro 2 (Cover By Woro Widowati)

Published

on

Sumber Video
Intro : G Bm Em Bm | C G Am D

G                 Bm
 durung nganti garing..
  Em              Bm
tatu sing ning atiku..
  C              G
tego-tegone sliramu..
        Am        D
nambahi loro batinku..

G            Bm
aku ora percoyo..
    Em               Bm
nanging kabeh iki nyoto..
   C                 G
cetho ning ngarepe moto..
       Am   D      G
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Em            Bm
 panas-panase srengenge kuwi
C                  G  -D/F#
 kang nguliti awak iki
Em                 Bm
 nanging sih panas rasaning ati
   C              D
nyawang kedadeyan iki….

Reff:
 G             D
  lungo awakku sing kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wis lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dhodho..
 C                 G
  yen pancene uwis nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

Interlude: Em Bm C G | Em Bm C D

G            Bm
aku ora percoyo..
    Em               Bm
nanging kabeh iki nyoto..
   C                 G
cetho ning ngarepe moto..
       Am   D      G
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Em            Bm
 panas-panase srengenge kuwi
C                  G
 kang nguliti awak iki
Em                 Bm
 nanging sih panas rasaning ati
   C              D
nyawang kedadeyan iki….

Reff:
 G             D
  lungo awakku sing kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wis lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dhodho..
 C                 G
  yen pancene uwis nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

 G             D
  lungo awakku sing kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wis lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dhodho..
 C                 G
  yen pancene uwis nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

Outro: G

Perhatian! Video, musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement