Campursari

Chords, Ndarboy Genk – Ojo Nangis

Published

on

Sumber Video
Intro: G C -D Em D | Bm Em Bm Em | Am D..

G                   C
mbiyen mbok perjuangke..
  D          C   Bm
saiki mbok sia-siake..
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    C                  D
pas kowe durung sopo-sopo..

Interlude: C-Bm-Am-G D..

G             C
aku wis jogo ati..
  D          C    Bm
kowe dolanan neng mburi..
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     C          D          G    Dm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  G      C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Reff:
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Em     Bm
kudune ngati-ati..
      C            G
opo meneh yen bab ati..
        Em      Bm
kudu mlaku dewe-dewe..
C      D       G
larane tak tanggung dewe..

Music: D# Dm Gm Cm D..

         C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Reff:
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement