Campursari

Chords, The Margondhes – Kalah (Vocal Nina Sugiarta)

Published

on

Sumber Video
Intro: G G7 C Cm D..

 G         G7          C    Cm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Em         A        D
yen kui wes dadi keputusanmu..
     C         G
yen aku kudu kalah
 B           Em       D     C
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          D
tak trima tri..makke..

 G        G7           C  Cm
ora ono tibo sing ra loro..
        Em  -D       A          D
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     C         G
yen aku kudu lungo
 B          Em     D    C
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           D
garis sing Kuoso..

Reff:
            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm            D        G  D
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..

 G         G7          C    Cm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Em         A        D
yen kui wes dadi keputusanmu..
     C         G
yen aku kudu kalah
 B           Em       D     C
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          D
tak trima tri..makke..

 G        G7           C  Cm
ora ono tibo sing ra loro..
        Em           A          D
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     C         G
yen aku kudu lungo
 B          Em     D    C
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           D
garis sing Kuoso..

Reff:
            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm         D
 mugo kowe ngerti..

            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm            D        Em D C
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..
            Em D C
 kepiye rasane..
   D       (G)
 kepiye rasane..

Outro: G G7 C Cm

 G        G7          C
orapopo kabeh iki tak tompo..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement