Campursari

Chords, Woro Widowati – Cukup

Published

on

Sumber Video
Intro: Bm..

Bm             F#m
ojo dikiro aku ra ngerti..
  G                      D
tumindak salahmu ning mburi..
 Em                  Bm
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
  G              F#
cetho.. nyolok netro..

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     G                    D
eman batin yen mung dipilara..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G        F#         Bm   F#
pupus.. trimo tak pungkasi..

Chorus:
  B
cukup.. ora guna tak tangisi
   G#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  E       D#m            C#m       F#
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   B
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 G#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   E       D#m        C#m         F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

Interlude: B  G#m  E  D#m  C#m Em F#..

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     G                    D
eman batin yen mung dipilara..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G        F#         Bm   F#
pupus.. trimo tak pungkasi..

Chorus:
  B
cukup.. ora guna tak tangisi
   G#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  E       D#m            C#m       F#
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   B
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 G#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   E       D#m        C#m         F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

   E       D#m        C#m  Em     F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement