Campursari

Chords, Dru Wendra Wedhatama – Sotya (Cover By Eny Sagita & Happy Asmara)

Published

on

Sumber Video
Intro: C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
       F      G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu..
C                 Em
 eseme kang manis madu
      F           G          C
dasar bagus parasmu kang tanpo layu..

Em      Am
nimas sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em         Am
langit.. bumi kang hanyekseni
-G     F            G     C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

Intro: F G C

Chorus:
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung kangmas wong bagus..
     C            F
panyuwunku.. mugo kangmas​..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..

Intro: C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
         F    G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu..
       F            G          C
dasar bagus.. parasmu kang tanpo layu..

Em         Am
 kangmas.. sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em          Am
 langit.. bumi kang nyekseni
-G     F         G        C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

Intro: F G C

Chorus:
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung kangmas wong bagus..
     C            F
panyuwunku.. mugo kangmas..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement