Dangdut

Lirik, Tasya Rosmala – Kelingan Karo Mantan

Published

Lirik, Tasya Rosmala – Kelingan Karo MantanDhuwure gunung Arjuno Kali Brantas banjir ing musim ketigo Atiku sedih eling jaman semono Eling sliramu kok koyo ora kuoso...
Sumber Video

Dhuwure gunung Arjuno
Kali Brantas banjir ing musim ketigo
Atiku sedih eling jaman semono
Eling sliramu kok koyo ora kuoso

Saiki aku uwis bebrayan
Rumah tanggaku yo uwis mapan
Nanging rasane ati ora karuan
Duwe bojo kok kelingan karo mantan

Opo iki pancen wis dadi hukum-e
Cinta pertama yang susah di lupakan
Wis tak coba kanggo biso nglalekake
Justru teringat wajahmu sangat menawan

Sejatine kabeh kudu di terimo
Saiki pancen kahanane uwis bedo
Urip mung sakdermo ngelampahi
Aku janji bakal biso ngrumangsani

Tak jalok marang Gusti kang Kuoso
Aku biso dadi wong kang nduwe roso
Roso nrimo roso ikhlas ngelampahi
Opo kabeh sing dadi ginaris gusti

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Best Regards, Jejaring Net.

Advertisement