Dangdut

Lirik, Tasya Rosmala – Kelingan Karo Mantan

Published

on

Sumber Video

Dhuwure gunung Arjuno
Kali Brantas banjir ing musim ketigo
Atiku sedih eling jaman semono
Eling sliramu kok koyo ora kuoso

Saiki aku uwis bebrayan
Rumah tanggaku yo uwis mapan
Nanging rasane ati ora karuan
Duwe bojo kok kelingan karo mantan

Opo iki pancen wis dadi hukum-e
Cinta pertama yang susah di lupakan
Wis tak coba kanggo biso nglalekake
Justru teringat wajahmu sangat menawan

Sejatine kabeh kudu di terimo
Saiki pancen kahanane uwis bedo
Urip mung sakdermo ngelampahi
Aku janji bakal biso ngrumangsani

Tak jalok marang Gusti kang Kuoso
Aku biso dadi wong kang nduwe roso
Roso nrimo roso ikhlas ngelampahi
Opo kabeh sing dadi ginaris gusti

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement