Campursari

Lirik (Cakepan), Deni Kristiani – Kelinci Ucul

Published

on

Sumber Video

ngubengi kutho sateruse
ing ndeso ndeso
mergo aku anggoleki sing tak tresnani
kelinciku ucul

lungo mengetan, suroboyo
terus nyang mbali
mengulon lungo nyang mbandung
ora ketemu
terus aku nyang jakarta

jebul ora ketemu
adhuh kelinciku
ojo mbletho aku
terus bali, nyang semarang
kelinciku wus ono kandang

lan jebulane grusa grusu
keburu nepsu
wekasane montang manting
ragade akeh
aku dhewe kang kebanting

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement