Campursari

Chords, Sleman Receh – Dongaku Nggo Kowe

Published

Chords, Sleman Receh – Dongaku Nggo KoweReff: F      G iki pilihanku Em       Am ninggalke sliramu Dm          G senajan tresno iki tulus...
Chords, Sleman Receh – Dongaku Nggo KoweReff: F      G iki pilihanku Em       Am ninggalke sliramu Dm          G senajan tresno iki tulus...
Sumber Video

Reff:
F      G
iki pilihanku
Em       Am
ninggalke sliramu
Dm          G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F           G
mung cukup tak dongakke
Em        Am
mugo urip bahagia
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..

Intro : F G C..

C              F        C
wis cukup mung semene wae
C          F       G
ora usah perlu di teruske
Em
kowe wis karo liyane
Am
mending aku sing ngalah
Dm          G        C
senajan aku wis gerus atine..

C           F         C
sepurane nduk aku nglarani
C           F           G
dudu maksudku arep ninggalne
Em
mergo kahanane
Am
kudu ninggalke kowe
Dm       G        C
mergo kowe wes ono gantine..

Reff:
F      G
iki pilihanku
Em       Am
ninggalke sliramu
Dm          G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F           G
mung cukup tak dongakke
Em        Am
mugo urip bahagia
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..

Feat (Ratri May):
C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo
C       F          G
tresno iki ora di restui
Em
yen iki garise
Am
ora iso di peksakke
Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

Reff:
F      G
iki pilihanku
Em       Am
ninggalke sliramu
Dm          G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F           G
mung cukup tak dongakke
Em        Am
mugo urip bahagia
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..

F      G
iki pilihanku
Em       Am
ninggalke sliramu
Dm          G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F           G
mung cukup tak dongakke
Em        Am
mugo urip bahagia
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..

Feat (Ratri May):​
C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo
C       F          G
tresno iki ora di restui
Em
yen iki garise
Am
ora iso di peksakke
Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

Reff:
F      G
iki pilihanku
Em       Am
ninggalke sliramu
Dm          G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F           G
mung cukup tak dongakke
Em        Am
mugo urip bahagia
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..
Dm      G           C
bebrayan.. karo sing liyane..

Outro : F G C..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net..

Advertisement