Campursari

Chords, Didi Kempot & Yuni Sara – Kapusan Janji

Published

Chords, Didi Kempot & Yuni Sara – Kapusan JanjiIntro: C Em Am G F Dm G.. C nengopo ono tresno Dm yen kudu pisah G nengopo kowe seneng C yen gawe susah Dm lungamu...

Intro: C Em Am G F Dm G..

C
nengopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
nengopo kowe seneng
C
yen gawe susah
Dm
lungamu gawe gelo
Em
nyekso atiku loro
F          Dm
aku wong isih urip
G
mbok anggep wes tanpo nyowo..

Interlude: Dm G C

C
nengopo kowe janji
Dm
yen mung ngapusi
G
nengopo kowe nong ati
C
yen mung ngelarani
Dm
tresnamu uwes ilang
Em
garing kegowo angin
F         Dm
yen ngerti koyongene
G
kenal kowe ora pengen..

Reff:
C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..

C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F             Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..

Music : C Em F C | Dm G C Am | Dm G C G

C
nengopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
nengopo kowe seneng
C
yen gawe susah
Dm
tresnamu uwes ilang
Em
garing kegowo angin
F         Dm
yen ngerti koyongene
G
kenal kowe ora pengen..

Reff:
C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..

C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F             Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..

C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..

C       Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F             Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..

Outro: C Em F G C

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net..