Connect With Us

Campursari

Chords, Arda – Kagem Ibu

mm

Published

Chords, Arda – Kagem IbuIntro: Bb F/A Gm Dm D# Bb F.. | Gm Dm D# Dm Cm F Bb F.. Bb F/A Gm...
Sumber Video
Intro: Bb F/A Gm Dm D# Bb F.. | Gm Dm D# Dm Cm F Bb F..

 Bb       F/A         Gm
Ibu.. wis kepenak panggonmu
Dm            D#
Pancen wis pastine
    Bb       Cm              F
Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku..
 Bb     F/A           Gm
Ibu.. ora kendat nggonaku
    Dm         D#
Aku ra lali waktu
  Bb        Cm        F
Terus yen isih ono nyawaku..

Cm    F         Bb      F/A  Gm
 Tak eling tresno lan ngendikamu
D#           F         Bb    F
 Sing nggawe tentrem batinku..

*)
 Bb       F/A       Gm
Ibu.. beninge koyo wudhu
        Dm       D#
Sing nentremke atiku
    Bb        Cm          F
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
 Bb       Cm      F
Ibu.. ora lali nyuwunku
  Dm      D#
Impenono aku..
  Bb           Cm           F
senajan sedelok j'roning kangenku

#)
Cm   F         Bb  -F/A  Gm
 Oh ibu, wis kepenak panggonmu
D#    F          Bb
 Sedoyo mung nenggo waktu

Music: Cm F Bb Gm D# F Bb..

Reff:
        F
  Ning angan-anganku 
      Bb
  Tak gegem welingmu
         D#          F
  Tak ugemi nganti seprene 
   Bb
  Ora lali
        F       D
  Saben wayah bengi 
         Gm
  Soyo ceto ngendikmu
          D#       F
  Ngelingake pungkasan 
      Bb     F
  Ketemu ibu..

*)
 Bb       F/A       Gm
Ibu.. beninge koyo wudhu
        Dm       D#
Sing nentremke atiku
    Bb        Cm          F
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
 Bb       Cm      F
Ibu.. ora lali nyuwunku
  Dm      D#
Impenono aku..
  Bb           Cm           F
senajan sedelok j'roning kangenku

#)
Cm   F         Bb  -F/A  Gm
 Oh ibu, wis kepenak panggonmu
D#    F          Bb
 Sedoyo mung nenggo waktu

Music: Cm F Bb Gm D# F Bb..

Reff:
        F
  Ning angan-anganku 
      Bb
  Tak gegem welingmu
         D#          F
  Tak ugemi nganti seprene 
   Bb
  Ora lali
        F       D
  Saben wayah bengi 
         Gm
  Soyo ceto ngendikmu
          D#       F
  Ngelingake pungkasan 
      Bb     Gm
  Ketemu ibu
          D#       F
  Ngelingake pungkasan 
      Bb     Bb
  Ketemu ibu..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net..

Advertisement
Comments