Campursari

Chords, Didi Kempot – Tamba Teka Lara Lunga (Official)

Published

on

Sumber Video
Intro: Gm Am D Gm

       Gm
pengen nyawang wis suwe.. kowe ra bali
         G
sing tak suwun ning paran..
     Cm
sing ngati-ati..
F
bisaku mung nyawang
  Bb
dimar jagad sing ning mego
Am                  D          Cm D Gm
ayang-ayangmu katon ning netro..

    Gm
aku lilo yen kowe rung biso bali
        G                  Cm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  F
senajan kangen tenan..
  A#
rasane ati iki..
       D                 Gm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

Intro: D Gm D Gm

Chorus:
        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal singkirno
  D                         Gm    D Gm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal welaso
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..

Interlude: Gm D D Gm | Gm Cm D Gm D..

          Gm
pengen nyawang wes suwe.. kowe ra bali..
         G
sing tak suwun ning paran..
     Cm
sing ngati-ati..
F
bisaku mung nyawang
  Bb
dimar jagad sing ning mego
D                              Cm D Gm
ayang-ayangmu teko ning netro..

      Gm
aku lilo yen kowe rung biso bali..
        G                  Cm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  F
senajan kangen tenan..
  Bb
rasane ati iki..
       D                 Gm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

Intro: D Gm D Gm

Chorus:
        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal singkirno
  D                         Gm    D Gm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal welaso
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement