Campursari

Lirik – Yayan Jatnika – Titip Ka Angin (Cover By Nanih)

Published

on

Sumber Video

Titip ka angin pangnepikeu ka asih
Talatah ka méga pangmawakeun ieu cinta
Ka anjeuna nu kaimpi tadi wengi
Nu kasawang nu ngalangkang unggal beurang

Sok sanajan urang téh nembéan tepang
Tapi rasa mikacinta mah tos aya
Kembang kabungah papaés éndahna cinta
Kahariwang peunggasna tangkal harepan

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya

Titip ka angin pangnepikeu ka asih
Talatah ka méga pangmawakeun ieu cinta
Ka anjeuna nu kaimpi tadi wengi
Nu kasawang nu ngalangkang unggal beurang

Sok sanajan urang téh nembéan tepang
Tapi rasa mikacinta mah tos aya
Kembang kabungah papaés éndahna cinta
Kahariwang peunggasna tangkal harepan

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement