Connect With Us

Campursari

Lirik – Yayan Jatnika – Titip Ka Angin (Cover By Nanih)

mm

Published

Lirik – Yayan Jatnika – Titip Ka Angin (Cover By Nanih)Titip ka angin pangnepikeu ka asih Talatah ka méga pangmawakeun ieu cinta Ka anjeuna nu kaimpi tadi wengi Nu kasawang...
Sumber Video

Titip ka angin pangnepikeu ka asih
Talatah ka méga pangmawakeun ieu cinta
Ka anjeuna nu kaimpi tadi wengi
Nu kasawang nu ngalangkang unggal beurang

Sok sanajan urang téh nembéan tepang
Tapi rasa mikacinta mah tos aya
Kembang kabungah papaés éndahna cinta
Kahariwang peunggasna tangkal harepan

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya

Titip ka angin pangnepikeu ka asih
Talatah ka méga pangmawakeun ieu cinta
Ka anjeuna nu kaimpi tadi wengi
Nu kasawang nu ngalangkang unggal beurang

Sok sanajan urang téh nembéan tepang
Tapi rasa mikacinta mah tos aya
Kembang kabungah papaés éndahna cinta
Kahariwang peunggasna tangkal harepan

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya

Ti harita ragrag sumpah
Badé satuhu satia
Badé béla salawasna
Dugikeun ka akhir dunya