Campursari

Chords, Detty Kurnia – Mawar Bodas (Cover By Friska)

Published

on

Sumber Video
Intro : Am F Dm Am | E F E Am | F E Am
 
                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..
 
                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..
 
            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala
 
      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..
 
Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)
 
         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..
 
Music : E  F E | Dm F Am | Am E F E | F E Am | F E Am
 
                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..
 
                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..
 
            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala
 
      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..
 
Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)
 
         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..
 
Music : E  F E | Dm F Am | Am E F E | F E Am | F E Am
 
Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)
 
         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..
 
Outro : Am F E .... Am

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote: