Connect with us

Campursari

Chords, Denny Caknan – Sampek Tuwek

mm

Published

Chords, Denny Caknan – Sampek TuwekIntro: G D/F# Em D C D G G seneng.. seneng bareng C susah.. susah bareng Am nyanding sliramu.. D...
Sumber Video
Intro: G D/F# Em D C D G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

Intro: D/F# G A D

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

Chorus:
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F# Em
mesem saben bengi..

G   D/F# Em
hu..wo...ooo..

         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..

     G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

Chorus:
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        D
mesem saben bengi..

         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        Em
mesem saben bengi..

       Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Chords, Denny Caknan – Sampek Tuwek" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments