Connect with us

Campursari

Chords, Pendhoza – Demi Kowe

mm

Published

on

Chords, Pendhoza – Demi Kowe(Intro) Cm G# A# D# G Cm G# A# D#.. D# Gm dik aku bali.. arep nepati janji G# A#...
Sumber Video
(Intro) Cm G# A# D# G
        Cm G# A# D#..

D#                  Gm
dik aku bali.. arep nepati janji
    G#      A#         D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#                    Gm
lungaku wingi.. amung golek rejeki
    G#             A#        D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

    Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
mikir masa depan karo golek modal
    A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

          Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
    A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#   G Cm
setiaku karo kowe tekan matiku..
Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.
Advertisement
Comments