Connect with us

Campursari

Lirik, Ardia Diwang Probowati – Rembulan

mm

Published

Lirik, Ardia Diwang Probowati – RembulanRembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan biso nglalekke Yekti kangmas ora...
Sumber Video

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin
pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin
tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.