Connect with us

Dangdut

Chords, Nella Kharisma – Rembulan

mm

Published

on

Chords, Nella Kharisma – RembulanIntro: Am..Em..F..C.. C-G/B-Am..G..C.. C rembulan ing wengi F tansah anyekseni G endah paras manis C C-G/B esem lan guyumu Am...
Sumber Gambar: youtube.com
Intro: 
Am..Em..F..C..  
C-G/B-Am..G..C..
       
    C
rembulan ing wengi
    F
tansah anyekseni
   G
endah paras manis 
         C      C-G/B
esem lan guyumu
  Am         Em     
ginambar ing bathin 
    F           C
tan biso nglalekke
Dm       G
yekti..kangmas 
          C    G
ora ono liyane..

C
tatapan netramu
   F
nembus ing atiku
 G
agawe aku mung 
         C      C-G/B
mikirne sliramu
   Am         Em
cahyaning rembulan 
        F        C
kalah klawan esemmu
 Dm        G
amung.. kangmas...

Reff:
      Am           Em
  howoning njero bathin
          F          C
  pengen tansah sesanding
     F           C
  yo mung karo kangmas 
        Dm            E
  atiku mung kanggo kangmas..

         Am       Em
  nadyan akeh pepalang
           F           C
  ngalangi dalan katresnan
      Dm           C
  iku pancen dalan supoyo
      Dm     G            Am
  tresno iki.. bakal kasembadan..

Outro: 
Am..Em..F..C..  
C-G/B-Am..G..C..
Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.