Connect with us
Chords, Via Vallen – Aku Cah KerjoIntro : A E F#m C#m D A E.. A                  E bebasan nunggu mongso rendeng F#m      ...

Published

on

Intro : A E F#m C#m D A E..

A                  E
bebasan nunggu mongso rendeng
F#m              C#m
anggonku le ngenteni kowe
D       A
wis ono sesasi
D           E
genep dino iki..

A                    E
mas yen pancen tresnoku iki
F#m                C#m
mbok anggep ra ono gunane
D         A
aku ra kuciwo
D      E
lan aku ra loro..

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

D           E
kowe rasah sok mutusi
C#m          F#m
aku ra neng endi-endi
D           E         A
aku lungo among golek rejeki..

[Rapp I]
A
pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
E
mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu
F#m
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
C#m
nyanyi..
D
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
A
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
E
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
E
ora bakal golek lan nyanding wedokan liyan

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp II]
A
ojo keloro loro lungaku ra netes cidro
E
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
F#m
ya mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
C#m
ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo
D
kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
A
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
E
janjiku tak buktekne ora mung ono lambe
E
tunggunen baliku bebrayan tekan sak lawase

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp III]
A
anggonku ngabari yo mung lewat BBM-man
E
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
F#m
ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
C#m
mergo tresno kui mestine akeh pacoban
D
sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
A
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
E
jembarno atimu sak jembare laut samudro
E
kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Reff End :
A                     E
mas.. yen pancen kuwi karepmu
F#m                 C#m
aku yo mung tansah biso nunggu
D           A             E
tak kuatne atiku tanpo sliramu..

A                   E
mas..nadyan kowe lungo kerjo
F#m              C#m
sing tak jaluk kowe tetep setyo
D             A            E
ojo nganti kegodho wanito liyo..

Outro:
D       E              A
sabaro aku yo mung cah kerjo..

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.