Connect with us

Campursari

Chords, Via Vallen – Aku Cah Kerjo

mm

Published

on

Chords, Via Vallen – Aku Cah KerjoIntro : A E F#m C#m D A E.. A                  E bebasan nunggu mongso rendeng F#m      ...
Sumber Gambar: youtube.com

Intro : A E F#m C#m D A E..

A                  E
bebasan nunggu mongso rendeng
F#m              C#m
anggonku le ngenteni kowe
D       A
wis ono sesasi
D           E
genep dino iki..

A                    E
mas yen pancen tresnoku iki
F#m                C#m
mbok anggep ra ono gunane
D         A
aku ra kuciwo
D      E
lan aku ra loro..

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

D           E
kowe rasah sok mutusi
C#m          F#m
aku ra neng endi-endi
D           E         A
aku lungo among golek rejeki..

[Rapp I]
A
pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
E
mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu
F#m
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
C#m
nyanyi..
D
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
A
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
E
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
E
ora bakal golek lan nyanding wedokan liyan

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp II]
A
ojo keloro loro lungaku ra netes cidro
E
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
F#m
ya mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
C#m
ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo
D
kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
A
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
E
janjiku tak buktekne ora mung ono lambe
E
tunggunen baliku bebrayan tekan sak lawase

Reff:
A                E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D             A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                    E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D              A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp III]
A
anggonku ngabari yo mung lewat BBM-man
E
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
F#m
ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
C#m
mergo tresno kui mestine akeh pacoban
D
sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
A
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
E
jembarno atimu sak jembare laut samudro
E
kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Reff End :
A                     E
mas.. yen pancen kuwi karepmu
F#m                 C#m
aku yo mung tansah biso nunggu
D           A             E
tak kuatne atiku tanpo sliramu..

A                   E
mas..nadyan kowe lungo kerjo
F#m              C#m
sing tak jaluk kowe tetep setyo
D             A            E
ojo nganti kegodho wanito liyo..

Outro:
D       E              A
sabaro aku yo mung cah kerjo..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.