Connect with us
Chords, Didi Kempot – Pamer Bojo(Intro) G C G Em Bm C D Bm Em C D G G C G Koyo ngene rasane wong...
mm

Published

on

(Intro) G C G  Em  Bm
        C D Bm Em
        C D G

        G         C            G
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Em               Bm
Rino wengi atiku rasane peteng
C          D     Bm          Em
Tansah kelingan, kepengen nyawang
    C      Am        D
Sedelo wae uwis emoh tenan..

(Intro) Am D

         G         C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
        C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Em Bm C Em
        Em Bm C D G

(Chorus)
  G         Bm
Dudu klambi anyar
           C
sing neng njero lemariku
 Am
Nanging bojo anyar
      D
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) C D G

  G        Bm
Dudu wangi mawar
         C
sing tak sawang neng mripatku
 Am
Nanging kowe lali
      D
nglarani wong koyo aku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku

      G            C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
        C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Em Bm C Em
        Em Bm C D G

(Chorus)
  G         Bm
Dudu klambi anyar
           C
sing neng njero lemariku
 Am
Nanging bojo anyar
      D
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) C D G

  G        Bm
Dudu wangi mawar
         C
sing tak sawang neng mripatku
 Am
Nanging kowe lali
      D
nglarani wong koyo aku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D          G
Pamer bojo anyar neng ngarepku..


Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.