Connect with us

Campursari

Lirik, Indri Nugroho – Ngujiwat (Cipt. Ki Nartosabdo)

Published

on

Lirik, Indri Nugroho – Ngujiwat (Cipt. Ki Nartosabdo)Nglam-lami ngujiwate, Yen anggeget lathi anjijit alise Sak solah bawane, Lencir kuning nyengsemake Sinawang yen ngujiwat, Pamikir kang kuwat koyo...

Nglam-lami ngujiwate,

Yen anggeget lathi anjijit alise

Sak solah bawane,

Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat,

Pamikir kang kuwat koyo arep nekat

Suwe-suwe tamat,

Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi,

Pangrasaku koyo wis sumandhing

Aduh wong kuning…,

Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,

Nanging trus eling

Wekasan pepuntonku,

Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,

Amung ndhiko mustikaku

Reff:

Yen tengah wengi,

Pangrasaku koyo wis sumandhing

Aduh wong kuning…,

Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,

Nanging trus eling

Wekasan pepuntonku,

Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,

Amung ndhiko mustikaku

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net.