Connect with us
Lirik, Indri Nugroho – Ngujiwat (Cipt. Ki Nartosabdo)Nglam-lami ngujiwate, Yen anggeget lathi anjijit alise Sak solah bawane, Lencir kuning nyengsemake Sinawang yen ngujiwat, Pamikir kang kuwat koyo...
mm

Published

on

Nglam-lami ngujiwate,


Yen anggeget lathi anjijit alise

Sak solah bawane,

Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat,

Pamikir kang kuwat koyo arep nekat

Suwe-suwe tamat,

Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi,

Pangrasaku koyo wis sumandhing

Aduh wong kuning…,

Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,

Nanging trus eling

Wekasan pepuntonku,

Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,

Amung ndhiko mustikaku

Reff:

Yen tengah wengi,

Pangrasaku koyo wis sumandhing

Aduh wong kuning…,

Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,

Nanging trus eling

Wekasan pepuntonku,

Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,

Amung ndhiko mustikaku

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.