Connect with us
Lirik, Gita Selviana – EmbunPrasasat tetese embun Kang nelesi rambutku iki Adem ayem tak roso Gonmu teko gowo roso tresno Prasasat cahyaning bulan Kang...
mm

Published

on

Prasasat tetese embun
Kang nelesi rambutku iki
Adem ayem tak roso
Gonmu teko gowo roso tresno

Prasasat cahyaning bulan
Kang sumunar ing wanci wengi
Gawe padang kahanan
Atiku kang peteng pedot katresnan


Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Prasasat tetese embun
Kang nelesi rambutku iki
Adem ayem tak roso
Gonmu teko gowo roso tresno

Prasasat cahyaning bulan
Kang sumunar ing wanci wengi
Gawe padang kahanan
Atiku kang peteng pedot katresnan

Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Serial Terbaru