Connect with us
Lirik, Lina – TrenyuhNeng omah atiku tansah ngalamun, Amergo mikir sing gedhe duwur.. Dasar bagus pasuryane, Esemane soyo gawe bingung.. Neng ndalan amung...
mm

Published

on

Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..


Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..

reff:
Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA

Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.